"Сергій Сивохо помер", - із такими заголовками вийшли новини у російських ЗМІ у ніч на 17 жовтня. Однак згодом самі росіяни спростували цю інформацію. Поки невідомо з якою метою було це інформаційне вкидання, проте вже зараз дійсно відомо, що український телеведучий, колишній учасник КВК та екс-радник секретаря РНБО Сергій Сивохо помер.

Щоправда, це сталося зовсім не вночі, а вранці 17 жовтня, о 5.40. При цьому смерть настала у Німеччині, а не в окупованому Донецьку, як писали пропагандисти.

Трагічну новину повідомила прес-служба артиста.

Причиною стала хвороба легень, яка була хронічною. Йому було 54 роки.

Інформацію про смерть Сергія Сивохо підтвердила і подруга Сівохо Світлана Бердецька у Facebook .

Сьогодні кожен день дуже важкий, але сьогодні мені особливо погано. Сьогодні о 5:40 ранку помер мій добрий друг, ніжно кохана мною людина, великий друг Ізраїлю, чудовий артист Сергій Анатолійович Сивохо. Мені буде тебе дуже не вистачати. ​​Вічна пам'ять, Сергію ", - сказано у пості.

Про смерть Сівохо повідомив також відомий актор, зірка серіалу "Леся+Рома" Дмитро Лаленков.

"Дуже рано... Не стало... Відпочивай зі світом, Сергію. Світла тобі пам'ять", - написав він.

Нагадаємо, що після повномасштабного вторгнення Росії в Україну Сергій Сивохо призупинив медійну діяльність і зник з поля зору шанувальників та ЗМІ. На його сторінках були лише вітання з релігійними святами та звіти про волонтерську діяльність.

Артист став відомим завдяки своїй грі за команду "Дрім-Тім". Після КВК почав зніматися в кіно. У 2000-х роках вів розважальну програму "Приховані камери" на "1+1". З 2011 до 2013 року був креативним продюсером програми "Велика різниця по-українськи", а пізніше став продюсером студії "Квартал 95".

Як політик Сивохо, був кандидатом у народні депутати від партії "Слуга Народу" на виборах 2019 року, проте не пройшов до парламенту. Проте у 2020 році він був радником секретаря Ради національної безпеки та оборони України з питань реінтеграції та відновлення Донбасу.

Перед звільненням з посади в РНБО в одному з ефірів Сивохо заявив, що в Україні є "внутрішній конфлікт", який заважає вступити до НАТО.

Читайте також:

Тому і виглядає так молодо: 5 простих та улюблених страв Алли Пугачової, про які ви достеменно не знали

Андрій Макаревич поставив на місце російського журналіста: "Я зрозуміло пояснив, хто на кого напав?"

Була однією ногою на тому світі: Леся Нікітюк розповіла, як мало не загинула через мочалку