Усі українці знають, що до збільшення ваги наводить споживання більшої кількості калорій, ніж спалює людина. Разом з тим, зараз все більше лікарів говорять про те, що істотну роль у збільшенні ваги відіграє стрес. І справді, постійне почуття страху та хронічний стрес порушують сон і рівень цукру в крові, що призводить до збільшення почуття голоду та до "заїдання проблем". "Міс Україна Всесвіт" Ганна Неплях переконалася у цьому на власному досвіді.

Хто б міг подумати, що переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт" 2021 року Ганна Неплях в якийсь момент важитиме 72 кг.

Ще б пак, коли королева крооти пройшла кастинг на "Міс Україна Всесвіт", то при зростанні 173 см вона важила 61,5 кг. Індекс маси тіла Неплях у вересні 2021 року становив 20,5, що відповідало нормі. При цьому 41,4 кг її ваги становили м'язи, а жир – 28,4%.

Ось тільки через стрес на тлі втрати безпеки з початку повномасштабного вторгнення в Україну російських військ дівчина суттєво одужала.

Так, у квітні вага зірки становила 71 кг. При цьому, за словами Ганни, їй подобалася її форма, вона була впевнена в собі та отримувала увагу від чоловіків, проте через низку проблем зі здоров'ям вирішила щось змінювати. За півроку дівчині вдалося схуднути на 12 кг.

Цим вона поділилася на своїй Instagram сторінці.

"Це не про те, що у будь-якій вазі добре. Не добре, тому що в мене з'явилася протрузія в попереку, яку я заліковувала два місяці. Тиск постійно скаче", - розповіла зірка.

Таким чином, у період із квітня по жовтень 2023 року Ганні Неплях вдалося скинути понад 10 кілограм і зараз її вага становить 59 кг.

Для того, щоб схуднути, ділиться Ганна, вона повністю відмовилася від алкоголю, пропрацювала свій ментальний стан і не ставила жодних фанатичних обмежень щодо їжі.

До речі, "Міс Україна Всесвіт" ніколи не приховувала, що в житті вона випробувала різні строгі дієти, але врешті-решт просто переглянула своє ставлення до схуднення.

"Ви не знайдете дієти, на якій я не сиділа. Кефіри, білкові, гречані, прости господи, я навіть оцет пила. Добре, що мозку вистачило ніколи не доводити себе до блювоти, - згадує Неплях. - Можу сказати одне: всі вони не ефективні, і чим нижчий калораж і скидання, тим більше ви потім наберете і зірветесь. І так по колу і колу".

Зараз Ганна дотримується дієти кето і не вживає вуглеводи.

Тим, хто хоче схуднути, знаменитість порадила звернути увагу на своє здоров'я. "Не буде голови – не буде тіла…", – написала вона і додала, що не слід зациклюватись на кількості скинутих кілограм. Ганна закликала не гнатися за цифрами та обирати спосіб життя, а не дієту.

Читайте також:

Тому і виглядає так молодо: 5 простих та улюблених страв Алли Пугачової, про які ви достеменно не знали

Андрій Макаревич потужно поставив на місце російського журналіста: "Я зрозуміло пояснив хто на кого напав?"

Була однією ногою на тому світі: Леся Нікітюк розповіла, як мало не загинула через мочалку