Російський шоу-бізнес вразила звістка про смерть актора-українця Сергія Гладкова, відомого своїми ролями у цьому гумористичному шоу. Артисту було 60 років, але причин його смерті не уточнюються. Колеги Гладкова повідомили про проведення прощання з ним в Одесі, яке відбудеться у суботу, 21 жовтня.

Докладніше про смерть легендарного коміка повідомляє ряд Telegram-каналів, у тому числі Mash!

Сергій Гладков став відомим глядачам завдяки своїй ролі вусатого дядька в багатосерійній рубриці "Село дурнів". Він також працював звукорежисером та дизайнером звукових ефектів. Згідно з відкритими джерелами, у нього є дружина та двоє дітей.

Актор народився у Харкові та здобув освіту на факультеті машинобудування та робототехніки в Одесі. Вже під час навчання в інституті він почав створювати свої перші клоунські проєкти, а в 1985 році заснував першу клоунську групу під назвою "Пантофон", яка стала прототипом майбутніх проєктів "Магазин Фу" та "Село дурнів".

Велику популярність Гладкову принесла програма "Каламбур", яка виходила в ефір із 1996 по 2001 роки. Він не лише писав сценарії до шоу, а й втілював на екрані такі персонажі, як Мужик із "Села дурнів", Невдаха з рубрики "Бар Каламбур" та Місіс Бурпул із "Крутого піку". Гладков також брав активну участь у "Маски-шоу".

Смерть Сергія Гладкова стала великою втратою комедійного телебачення. Його талант та внесок у розвиток гумористичного жанру залишаться у пам'яті глядачів ще на довгий час. Прощання з актором пройде в Одесі, де він знайшов своє покликання та підкорив серця багатьох глядачів своїми яскравими та незабутніми ролями.

Читайте також:

Не стало легендарного композитора: його музика звучала у "Джентльменах удачі", "12 стільців", "Бременські музиканти"

Андрій Макаревич поставив на місце російського журналіста: "Я зрозуміло пояснив, хто на кого напав?"

Була однією ногою на тому світі: Леся Нікітюк розповіла, як мало не загинула через мочалку