Відома російська актриса Яна Троянова з початком повномасштабної війни РФ проти України засудила кривавий путінський режим та виїхала з Росії до Франції.

За словами Троянової, росіяни – хворе суспільство, яким його зробила влада, яка ніколи не цікавилася своїми людьми.

"Росія - складна країна. Росія - це взагалі союз, який не був вилікований. Союз розпався, а ми залишилися такі, абсолютно непристосовані для того, щоб бути політичними. Народ привчили бути аполітичним, у них навіть з'явився вираз: "я аполітичний" Мене нудило від них. Тому що бути аполітичним, це означає настільки не цікавитись своєю країною, не любити свою країну, жити інертно", – сказала Троянова в інтерв'ю YouTube-проекту "І гримнув Грем".

Зазначимо, що в Держдумі вже відповіли Трояновій, яка порівняла Росію зі "згвалтованою бабою. Так, перший заступник голови комітету Держдуми з культури Олександр Шолохов закликав покарати актрису Троянову за образу Росії. За його словами, за дискредитацію російських військ на зірку серіалу "Ольга" можуть також порушити кримінальну справу.

Наразі компетентні органи мають намір перевірити Троянову та її слова, а також визнати її іноагентом та порушити кримінальну справу за статтею "порушення ненависті або ворожнечі, а також приниження людської гідності".

Читайте також:

Схоже на крик розпачу: Медведєв влаштував істерику через слова Байдена

Дмитро Нагієв перервав мовчання і звернувся до росіян: "Дивну дорогу ми вибрали..."

Спробуйте вгадати з першого разу: чому автомобілі Ferrari фарбують у червоний колір

Приховати не вдалося: Євген Клопотенко показав ранок після свого ж весілля