Поки Ізраїль продовжує боротися з терористами ХАМАС та захищати свої території, в інфопросторі з'явилася інформація, що російська співачка Алла Пугачова виїхала з Ізраїлю та влаштувалася з дітьми на популярному курортному острові.

Це передають росЗМІ, посилаючись на оточення 74-річної артистки. Нібито Пугачова скористалася кіпрським паспортом і найближчим часом Примадонна разом із 10-річними двійнятами Гаррі та Лізою перебуватимуть на Кіпрі.

Додамо, що зараз, судячи з публікацій чоловіка співачки Максима Галкіна в мережі, російський гуморист активно гастролює країнами Європи і виступає перед шанувальниками за кордоном.

Раніше Максим Галкін заявив, що його сім'я не збирається залишати Ізраїль і продовжуватиме підтримувати мешканців своєї нової батьківщини у їхніх прагненнях захистити країну. Російський гуморист навіть заявив, що готовий був би воювати, але оскільки він не служив в ізраїльській армії, то допомагатиме інакше. Пізніше Галкін поділився фото своїх дітей, які ховаються у бомбосховищі під час обстрілів.

Читайте також:

Не стало відомого музиканта, який усім запам'ятався за гуртом "Руки вгору". Його знайшли у під'їзді