Їх конфлкт розгорівся через те, що український співак Віталій Козловський мав необережність свого часу виконати на прохання шанувальників свої старі пісні, які було написано, коли він ще був підопічним Ігоря Кондратюка. Інциденти фіксувалися представниками продюсера, після чого співак отримав кілька позовів. Суд визнав факти порушень авторського права, і нині Козловський змушений сплачувати колишньому продюсеру мільйонний борг. Все давним-давно можна було б вирішити мирно, однак Кондратюк на це не погоджується.

Так, днями Віталій Козловський публічно в соцмережах запропонував Кондратюку вирішити багаторічний конфлікт як дорослі люди. Мирова угода заключалась в тому, що співак обіцяв виплатити борг протягом 2 років, у 3-4 платежі, а також врегулювати питання авторських прав на деякі хіти.

Нагадаємо, що співак-військовослужбовець винен колишньому продюсеру 2 млн. грн., і зараз виконавча служба стягує для його виплати практично всю військову зарплату Козловського.

Продюсер Ігор Кондратюк різко відкинув пропозицію колишнього підопічного Віталія Козловського зустрітися особисто та укласти нарешті мирову.

Так, у коментарі до посту Віталіка Ігор написав, що це маячня, та закликав не постити "лайно" і не вводити людей в оману.

"Що за маячню ти пишеш? "Кейс".... Питання твоєї неетичної зухвалої протизаконної поведінки порушника авторських прав же давно урегульовано українськими судами! Бо до судів ти морозився, вів себе неадекватно, і не хотів сприймати прохань/зауважень/пересторог від нашої сторони.

Повторюю: питання ДАВНО урегульовано судами. Вони винесли свій вердикт щодо тебе і твоїх порушень. Не пости своє, вибач, лайно, не вводь людей в оману! (звертаюсь до давно глухої "зірки" ВК", - заявив Кондратюк.

Віталій Козловський не став мовчати у відповідь. У коментарі на Facebook він заявив, що Кондратюк "банально та некрасиво" йому мститься.

"Ваша мета - не справедливість і не захист авторських прав. Припускаю, вам просто не цікаво закрити цю ситуацію і в правовій площині, і в моральній. Бо тоді доведеться визнати, що я відповідаю за свої слова та вчинки, - написав мобілізований співак. - Ваша мета - далі мене знищувати та дискредитувати, "забуваючи" про причини, через які я свого часу пішов".

За словами Козловського, він на 90% був упевнений у тому, що реакція продюсера буде саме такою.

"Все це банальна некрасива помста та гординя. Але 10% на можливість порозуміння я все ж таки залишав. Що ж. Висновки зроблені", - підсумував він.

До слова, співпраця Ігоря Кондратюка та Віталія Козловського розпочалася у 2003 році, після перемоги останнього у проекті "Шанс". У 2012 році Козловський розірвав контракт і пішов від продюсера. Той заборонив йому виконувати старі хіти, авторськими права на які володіє.

Читайте також:

"Він мені багато винен": Кондратюк запропонував Козловському продати президентський орден і повернути борги

Віталік образиться: колишня дівчина Козловського показала свого нареченого

Що любить доларове дерево і як його доглядати, щоб водилися гроші