Український телеведучий та колишній "Холостяк" Микита Добринін вперше поділився деталями свого розлучення з блогеркою Дашею Квітковою.

Докладніше про це інформує ТСН.

За словами Добриніна, він уже пережив цей момент, хоч спочатку було дуже важко. Він провів півроку, збираючи себе по цеглинках, оскільки розлучення відібрало в нього багато сил і енергії.

Проте Добринін відмовився конкретизувати, що спричинило розлучення, і просив не ставити йому більше питань на цю тему.

"Мені ця тема вже не так сильно болить. Вона мені вже не відгукується. Я просто пережив цей момент. Я розумію, що у багатьох людей може виникати до мене питання, але просто з поваги до мене я прошу не ставити мені це питання. Іноді стосунки вмирають, на жаль, як люди.Це відбувається несподівано.Я перед собою, перед богом абсолютно щирий.Це були серйозні стосунки, з дуже сильними почуттями.Але, на жаль, трапляється і так.Не збігаються цілі, не збігаються цінності в житті. І люди продовжують рухатися в різних напрямках", - розповів Добринін в підкасті Аліни Шаманської "Розлючена".

Шоумен також розповів, що знав про те, що Квіткова збирається оголосити про розлучення в інтерв'ю Маші Єфросініної й поділився своєю реакцією.

"Я знав, що це інтерв'ю відбудеться. Я був впевнений у її порядності. Я не був "за", "клас". Це були емоції: це твоє рішення, хочеш давай це інтерв'ю", - розповів колишній чоловік Квіткової.

За його словами, він і Квіткова зараз намагаються підтримувати нормальні стосунки заради свого спільного сина Лева, якому два роки.

"Нас пов'язує батьківство, нас пов'язує пошану один до одного. Нас пов'язує бажання далі розвиватися і бути кращими батьками для нашого сина. У нас це більше ніж виходить, я спокійний за сина, коли він поряд з нею. Я спокійний, коли він поряд із мною. Це найголовніше, що вона найкраща мама для нашого сина", – сказав Добринін.

Сама Квіткова раніше озвучувала, що причиною розлучення стали різні графіки та темп життя, але так і не дала подробиць на цю тему.

Читайте також:

Влад Яма, який виїхав до США, вирішив показати, як тепер виглядає його дружина

Тому і виглядає так молодо: 5 простих та улюблених страв Алли Пугачової, про які ви достеменно не знали

Андрій Макаревич поставив на місце російського журналіста: "Я зрозуміло пояснив, хто на кого напав?"

Була однією ногою на тому світі: Леся Нікітюк розповіла, як мало не загинула через мочалку