Медіа персона Богдан Шелудяк, відомий також як Богдан Буше та ведучий програми "Хто зверху?", поділився своїми проблемами зі здоров'ям, чим здивував та стривожив шанувальників.

Шелудяк на своїй особистій сторінці в мережі Instagram повідомив, що у нього виникли труднощі з пересуванням, а також скрути в мові. Трохи пізніше актор озвучив свій діагноз – синдром Гійєна-Барре.

За словами Богдана, вчорашній ранок був жахливий. Він погано почував себе і нездатний був самостійно пересуватися. Тому наважився звернутися по допомогу до близьких, які відвезли його до лікарні. Там йому було встановлено діагноз синдрому Гійєна-Барре. Особливість цього синдрому полягає в тому, що імунна система починає атакувати нервову систему, через що виникла низка проблем зі здоров'ям.

"Вчора мені підтвердили діагноз "синдром Гійєна-Барре". У більшості випадків він виліковний, але поки мій імунітет вбиває мою нервову систему, поступово мене паралізуючи. Так, я теж в а*уї, тому що випадок один на мільйон, а це зайвий раз доводить, що я ще той щасливчик, несіть лотерейний квиток", - написав Шелудяк у підписі до відео.

Трохи пізніше шоумен зазначив, що вже другий день перебуває у лікарні. Йому ставлять крапельниці по 8 годин поспіль, проте його стан поки не покращується, хоч і не погіршується, що вже тішить.

Незважаючи на свій стан, актор продовжує жартувати та активно висвітлює своє перебування у медичному закладі. Так Шелудяк попросив підписників, щоб вони перестали слати йому молитви, бо це виглядає так, ніби вони його відспівують.

Також актор попросив шанувальників бути уважними до свого здоров'я, не ігнорувати проблеми, боротися зі стресом та цінувати своє життя.

Читайте також:

Влад Яма, який виїхав до США, вирішив показати, як тепер виглядає його дружина

Тому і виглядає так молодо: 5 простих та улюблених страв Алли Пугачової, про які ви достеменно не знали

Андрій Макаревич поставив на місце російського журналіста: "Я зрозуміло пояснив, хто на кого напав?"