Нещодавно у Берліні відбувся концерт грузинського співака Валерія Меладзе, де на сцені також з'явилися брат співака Костянтин Меладзе та його нова дівчина Софія Тарасова, українка за походженням.

Після розлучення Валерія Меладзе з українською співачкою Вірою Брежнєвою він, схоже, швидко зрушив із місця і знайшов нову супутницю життя.

Про це пише «УНІАН»

Відео з концерту опублікувала у соціальних мережах Софія Тарасова, яка залишила Україну та переїхала спочатку до Росії, а потім до Європи. Продюсером її став Костянтин Меладзе, що призвело до безперервних чуток про їхні стосунки.

На кадрах з концерту Костянтина Меладзе видно на сцені разом зі своїм братом Валерієм Меладзе, який, як і багато його колег, зберігає мовчання про війну в Україні. Поруч із ними стояла Софія Тарасова, нова молода зірка з Києва.

Жодних інтимних сигналів чи люблячих поглядів під час виступу між ними не спостерігалося. Ймовірно, Тарасова співала разом із Валерієм Меладзе, а не виконувала свої пісні.

Пропагандисти говорять про роман Меладзе та Тарасової: скріншот
Пропагандисти говорять про роман Меладзе та Тарасової: скріншот

Ходили затяті чутки про розлучення Брежнєвої та Меладзе. Віра Брежнєва натякнула на можливе розлучення ще 2020 року. Проте згодом вони з Костянтином Меладзе з'явилися разом на публіці.

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну в ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що потенційне розлучення пари може бути пов'язане з їхніми різними політичними уподобаннями. У серпні 2022 року з'явилися повідомлення про те, що пара, можливо, офіційно розлучилася.

Читайте також:

Корисна насолода, від якої важко відмовитися: рецепт яблук, запечених з медом, горіхами та родзинками

Це знамення! Над Дніпром небо забарвилося у колір "крові ангелів"! Перші фото

Не викидайте шкаралупу від волоських горіхів: як її використовують на городі чи на дачі