У четвер, 9 листопада, Суспільне мовлення схвилювало всіх шанувальників Євробачення, оголосивши лонглист учасників Національного відбору на Євробачення-2024. У цьому чудовому списку складається 20 відомих талановитих виконавців, з яких лише 10 зможуть потрапити у фінал.

Докладніше про те, хто змагатиметься за право представляти Україну у Швеції у 2024 році на пісенному конкурсі Євробачення, інформує Суспільне у мережі Instagram.

Серед великого списку учасників можна відзначити такі імена, як alyona alyona & Jerry Heil, ANKA, Carpetman, Drevo, INGRET, Julia Belei, KARYOTYPE, KRYLATA, MÉLOVIN, NAHABA, NAZVA, PARFENIUK, SHÉPA, SKYLERR, STASYA, SWOIIA, TESLENKO, YAGODY, YAKTAK та Ziferblat.

Всього було отримано 389 заявок від 288 виконавців, у тому числі 222 сольні артисти. Усі учасники довгого списку повинні пройти невід'ємне прослуховування, шляхом якого буде обрано лише 10 висхідних зірок, які заслужили місце у фіналі. Повідомляється, що імена фіналістів буде оголошено не пізніше 20 листопада.

Проте виграти можливість потрапити до фіналу є ще один учасник. Згідно з результатами онлайн-голосування, ще один талановитий виконавець встигне пробитися у фінал.

Національний відбір досягне свого розквіту у лютому 2024 року у захоплюючому телевізійному концерті. Переможця чи переможця буде визначено за результатами голосування журі та глядачів, готових підтримати свого улюбленця на цьому престижному музичному змаганні.

Читайте також:

"Вже поступово паралізує": відомий ведучий шоу "Хто зверху" розповів про раптову хворобу

Влад Яма, який виїхав до США, вирішив показати, як тепер виглядає його дружина

Тому й виглядає так молодо: 5 простих та улюблених страв Алли Пугачової, про які ви достеменно не знали