Ні для кого не секрет, що зірка "Моєї прекрасної няні", актриса Анастасія Заворотнюк ось уже понад три роки страждає від агресивної форми раку мозку. Як правило, такий діагноз практично не залишає шансів на виживання, проте шанувальники артистки оптимістично налаштовані: раз після стільки років вона все ще бореться, значить є надія на одужання. Сім'я замінитості доклала максимум зусиль, щоб жінка жила, проте все наводить на те, що фінансові ресурси сім'ї вичерпані.

Так, наприклад, чоловік-фігурист онкохворої актриси Анастасії Заворотнюк, Петро Чернишов, ще 2021 року потрапив до чорного списку до суддів виконавців через велику кількість боргів.

Так, якщо вірити кореспондентам Telegram-каналу "Зірочок", з червня 2023 року фінансове становище актриси та фігуриста помітно погіршилося.

"У чоловіка актриси Петра Чернишова є три заборгованості на загальну суму 254 тисячі 14 рублів. Загальний борг сім'ї перед податковою становить 462 тисячі 221 рубль", - пише журналісти.

Також за інформацією телеграм-каналу, в Мережі постійно спливає інформація про заборгованості артистки.

"У вересні податкова закрила ІП Анастасії через борги. З того часу цифри тільки збільшилися. На сьогоднішній день заборгованість Заворотнюка зросла до 208 тисяч 207 рублів", - повідомили журналісти.

Нагадаємо, сім'я намагається оберігати Заворотнюк від непотрібних поглядів та питань журналістів. Актриса живе в заміському будинку і робить все, щоб одужати. Артистку часто відвідують її старші діти. Заради зірки дочка Ганна навіть приїжджає із Дубая. Відомо, що кімната Анастасії зачинена чорними шторами, щоб ніхто не бачив, як вона зараз виглядає. Заворотнюк не виходить у світ і не розповідає про свій стан.

"Заворотнюк вже п'ятий рік живе з діагнозом гліобластоми. Восени 2022-го зірка лягла у приватну онкологічну клініку, де провела п'ять місяців. Наприкінці лютого 2023 року повідомлялося, що актрису виписали з клініки, але її донька Ганна нещодавно повідомила, що мамаболе" дуже сильно", - пишуть Рос ЗМІ.

Читайте також:

"Вже поступово паралізує": відомий ведучий шоу "Хто зверху" розповів про раптову хворобу

Влад Яма, який виїхав до США, вирішив показати, як тепер виглядає його дружина

Тому і виглядає так молодо: 5 простих та улюблених страв Алли Пугачової, про які ви достеменно не знали