Письменниця і діяч культури Лариса Ніцой знову висловилася на адресу української мови.

Лариса Ніцой знову вирішила висловити на адресу української та російської мов. Цього разу вона заявила про те, що історично правильно російську мову називати Московською. Нагадаємо, Лариса Ніцой вже була фігуранткою одного гучного скандалу, після якого на неї обрушилося дуже багато критики.

Ніцой розповіла, який "чарівний пендель" потрібен для українців і як він допоможе. Навіть тим, хто говорить російською мовою постійно і не збирається переходити на українську.

Під час свого виступу Лариса Ніцой також дорікнула тих українців, які не готові в суспільстві при спілкуванні переходити на українську мову. У свою чергу сама Ніцой активно називає російську мову Московською, а Російську Федерацію Московією. Вона вважає, що так це історично правильно.

Письменниця також заявила, що росіяни визначення "Російська мова" вкрали у нас. До них воно спочатку не мало ніякого значення.

Вона також вказала, що її обурює засилля російської мови на українському ТБ і радіо, в політикумі, громадському просторі і навіть просто в побуті. Вона щоразу вмикає телевізор і чує російську мову.

На думку активістки "чарівним пенделем" для тих, хто не може в побуті перейти на українську мову якраз є мовний закон.

Ніцой також розповіла про те, що часто чує від своїх знайомих, які говорять російською мовою, що вони підтримують мовний закон. Тому що на їхню думку він допоможе їм перейти на українську. Також закон допоможе у вихованні дітей, щоб вони відразу говорили рідною мовою. Раніше Hyser писав про те, що Володимир Зеленський відкрито заявив про те, що окуповані Крим і Донбас скоро повернуться до складу України.

Також писали, що Комаровський звернувся до українців через мовний закон.

Нагадаємо, що ще одна країна активно заманює заробітчан.