Алла Черкасова, бронзова призерка Олімпіади з вільної боротьби розповіла про те, на що витратить Державну премію.

Спортсменка Алла Черкасова цього року на Олімпійських іграх виграла бронзову медаль з вільної боротьби. У зв'язку з цим вона отримає премію від держави в розмірі 55 тисяч доларів. Спортсменка заявила, що на ці гроші вона планує добудувати свій будинок. Тому що не так давно вони всією сім'єю переїхали під Київ і почали будівництво свого будинку.

"У мене досі не дороблена кухня, вже три роки живу в напіврозвалинах, на будівництві. Мріємо закінчити ремонт і жити в нормальних умовах", - зазначила Алла Черкасова.

Сама Алла родом зі Львова. Але ось уже вісім років живе в Київській області в селі Нове біля Боярки. Коли постало питання переїзду, то Алла довго не роздумувала з сім'єю. Тому що вірить, переїзд завжди обіцяє тільки нове життя. Власне, у спортсменки так і вийшло.

Алла також розповіла про те, що в її родині раз у раз говорили про цю медаль. І навіть зараз, після перемоги, не віриться, що вона є її володаркою. Спортсменка розповіла, що перша доба просто лежала з цією медаллю і навіть не могла повірити, що дійсно її виграла.

За її словами, усвідомлення того, що вона стала бронзовою призеркою, прийшло до спортсменки не відразу. Алла мріє про те, щоб по приїзду поїхати до моря, послухати звук хвиль і провести дні без тренувань. Тому що за цей час вона дуже втомилася.

Алла розповіла, що вона дуже задоволена своєю медаллю. Для неї Вона далася дуже важко. Тому що п'ять років вона активно тренувалася. У неї могло бути по два тренування щодня.

Раніше Hyser писав про те, що зі спортсменом на Олімпіаді трапилася біда.

Також писали, що Російські синхроністки осоромилися на Олімпіаді.

Нагадаємо, що учасників олімпіади засікли з горілкою та кальяном.