Настя Каменських і Потап продовжують розважатися на яхті під час подорожі до Хорватії. У Мережу потрапило компрометуюче відео за участю репера.

Як ми вже писали, Настя Каменських і Потап вирішили провести свою відпустку на яхті. Зіркове подружжя у супроводі рідних і друзів відправилося в морську подорож до берегів Хорватії. Співачка невпинно постить у своєму мікроблозі фотографії та відео з подорожі. Героєм одного з відеороликів в сторіз артистки став її чоловік.

У кадрі Потап, сидячи на м'якому диванчику, розташованому на палубі яхти, погладжує руками металеву жердину, яка знаходиться між його ніг. Одягнений при цьому продюсер в принтовані плавки і чорну футболку.

"Льоша, це якесь нове шоу?",- звертається до чоловіка Настя, яка, очевидно, знімає це відео.

"Я запрошую тебе скупатися зі мною», - млосним голосом відповідає артистці її чоловік.

На це запрошення Настя сміється, але в її голосі чується зацікавленість.

Нагадаємо, Потап і Настя довго приховували свій роман, оскільки репер був одружений на Ірині Горовій, з якою виховував спільного сина Андрія і її дочку від попередніх стосунків Наталію. Але в 2019-му Настя і Потап нарешті оголосили про свої стосунки офіційно і зіграли весілля. Тепер шанувальники чекають, коли ж зоряне сімейство порадує їх звісткою про швидке поповнення. Проте, схоже, зоряне подружжя поки не поспішає з цим.

Як повідомлялося раніше, Настя Каменських у відвертому бікіні продемонструвала запальний танець. Шанувальники в захваті.

Hyser також писав, що у мережі обговорюють сімейне фото Насті Каменських і Потапа. Зіркове подружжя показало своїх мам.