Знаменитий російський танцівник і шоумен Сергій Глушко похвалився шанувальникам незвичайним фото. Чоловік Наташі Корольової позував в оригінальному мішкуватому вбранні на тлі городнього пейзажу.

Для максимальної ефектності картинки він доповнив свій look чорним капелюхом і сонцезахисними окулярами. У підписі до знімка стриптизер пояснив, що надихнуло його на подібну фотосесію: «розповідаю соняшникам про капусту».

У коментарях до посту фоловери оцінили старання і почуття гумору артиста численними коментарями, в основному, критичними...

Варто відзначити, що Сергій Глушко часто ділиться з фоловерами провокаційними постами. Після скандалу, пов'язаного з його зрадою Наташі Корольової, артист регулярно отримує дозу порцію хейтерського негативу на свою адресу.

Втім, він і сам активно підігріває інтерес до своєї персони, ділячись знімками в нижній білизні і виставляючи напоказ своє накачане 51-річне тіло:

До слова, останнім часом Тарзан захопився написанням портретів. При цьому він вважає, що працювати над картиною нітрохи не простіше, ніж створювати ідеальний торс: "Чому люди вважають малювання мистецтвом,а побудова красивого тіла - ні..? Адже друге набагато складніше...😉".

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова похвалилася спокусливими формами, але нарвалася на критику в мережі.

Також наш портал розповів про те, що мама Наташі Корольової обурила соцмережі надто відвертим вбранням.

Нагадуємо, що Наташа Корольова переборщила з фотошопом і стала схожа на підлітка.