Знаменита виконавиця і екс-солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра" Надія Мейхер розмістила на сторінці свого мікроблогу фото, що викликало бурхливу реакцію в мережі.

Артистка позувала в спокусливому купальному ліфі кольору Хакі на тонких бретелях. Ефектності кадру додало те, що» принади " її фігури були видні неозброєним поглядом. Як відомо, вона знаходиться в Італії, де насолоджується відпочинком і розкішними пейзажами, і на забуває при цьому радувати фанатів яскравими фотосесіями.

У коментарях до посту фоловери оцінили пляжний образ артистки численними захопленими компліментами:

Близько двох тижнів тому Надія Мейхер написала у своєму мікрблозі про те, що останнім часом багато і самовіддано працювала, а тому у неї абсолютно не було часу на повноцінний відпочинок.

Однак зараз у неї така можливість у неї з'явилася і вона вирішила використовувати її повністю: "Близько двох років з проекту в проект (кіно, телебачення, творча майстерня 🖤, гастролі, Опера))... Тепер можу дозволити собі відпустку 😂".

До слова, мікроблог Надії Мейхер рясніє фотодоказами того, що вона по праву вважається однією з найбільш жіночних і привабливих представниць сучасного шоу-бізнесу з четвертим розміром "жіночої гордості":

Раніше "Hyser" писав про те, що Надія Мейхер заінтригувала шанувальників кадрами з репетиції.

Також наш портал розповів про те, що Аліна Гросу похвалилася кадрами, зробленими під час відвідування дельфінарію.

Нагадуємо, що Потап розчулив соцмережі ефектним знімком з Настею Каменських.