Анастасія Волочкова знайшла новий спосіб шокувати своїх фоловерів. Зірка відмовилася від знаменитих шпагатів, але не від «обнаженки».

Російська балерина Анастасія Волочкова продовжує відпочивати в Греції і ділитися з шанувальниками яскравими знімками з відпочинку. Відзначимо, що зірка буквально засипала свій мікроблог фотографіями в купальниках. Знаменитість навіть не стала закривати коментарі до знімків, готова почути, що ж скажуть її фанати.

Однак, схоже, такі дії не принесли задоволення зірці, і вона вирішила повернутися до епатажу і закритих коментарів. На цей раз балерина не стала демонструвати свою гнучкість за допомогою знаменитих шпагатів. Замість цього зірка поділилася скандальним контентом.

"Поплавала в морі в сукні, але вийти сухою з води не вийшло», - пожартувала Волочкова.

Цей короткий пост знаменитість супроводила фотозвітом. Виявилося, що купатися вона вирушила в довгій сукні білого кольору. Під час купання тканина намокла, тому стала просвічуватися. Так всі дізналися, що під сукнею Анастасія була без нижньої білизни і без купальника.

Однак замість того, щоб відправитися в готель і постаратися уникнути конфузу, скандальна балерина, навпаки, вирішила поділитися цими знімками зі своїми фоловерами. Оскільки крізь сукню просвічуються соски балерини, Instagram незабаром може видалити пост зірки. Однак поки він доступний всім користувачам соцмережі. А ось коментарі до посту Волочкова закрила.

Як повідомлялося раніше, Анастасія Волочкова поділилася відвертим знімком з басейну. Міні-бікіні нічого не приховує.

Hyser також писав, що Анастасія Волочкова показала нову позу в бікіні. Ось це її вигнуло!