Український продюсер, автор і виконавець пісень Олексій Потапенко поділився з фоловерами романтичним знімком з дружиною.

Репер рассказл секрет довгих і щасливих відносин на своєму прикладі. У своєму Instagram він опублікував фото з Настею Каменських на катері і розповів, як сильно любить свою "королеву веснянок".

У кадрі Каменських відображена в довгій білосніжній спідниці і гірчичного кольору сорочці. Зірка позує з розпущеним волоссям і сонцезахисних окулярах.

"Ми любимо наше життя і поважаємо територію один одного, кожна секунда, яку ми проводимо разом, робить нас сильнішими, а наші почуття глибше, люблю тебе, моя Королева веснянок! 🧡 @kamenskux", - написав він англійською мовою.

Нагадаємо, що і Каменських також веде сторінку в Instagram. На недавньому відео Настя в леопардовому купальнику і білих шортах станцювала з чоловіком кілька кумедних рухів і полписала Відеоролик: "завтра у нас велика подія😋 як думаєш, яке!? @realpotap".

Шанувальники пожвавилися і почали писати здогади - частина з них порахували, що у пари річниця, хтось подумав, що гендер-паті, помітивши кругленький живіт у Насті, а хтось і зовсім припустив, що вагітний на відео-це Потап.

Раніше Hyser писав про те, що Настя Каменських показала, що таке жіноча привабливість.

Також Hyser повідомляв, що Настя Каменських осоромилася через фотошоп.

Нагадаємо, що Настя Каменських показала наслідки бурхливої ночі на новому фото в соцмережах.