Російська балерина Анастасія Волочкова знову вирішила показати свій шпагат.

Скандальна балерина Анастасія Волочкова знову вирішила здивувати своїх шанувальників і опублікувала в соціальній мережі вкрай провокаційний кадр. На ньому вона в купальнику рожевого кольору сидить на краю басейну. Звичайно, не забула вона і про свій фірмовий шпагат. Але він вже настільки набрид користувачам мережі, що це навіть складно описати.

"Вимірюю басейн мірою свого шпагату😂 🌴", - підписала знімок Анастасія Волочкова.

Але користувачі Мережі в коментарях не розділили її думки. Вони розкритикували її і за зовнішній вигляд і за вибір пози. Як правило балерина закриває коментарі до своїх публікацій, тому що в них немає жодного схвального запису від користувачів мережі.

Сама балерина говорить про те, що це дуже її засмучує і при цьому продовжує епатувати публіку, нариваючись на жорстке засудження.

"Що то ви розширили😳, Господи як набрид це розширення ніг, Хтось сказав людині, що фото в шпагаті це круто) це вже схоже на нав'язливу поведінку, яке необхідно лікувати), Широкувато вийшло 🤣, щось вас розплющило🤭, Прочитала коменти! Це дно для людини, коли про тебе так думають і пишуть...., Коли небудь заклине і звести циркуль не зможеш😂, Перебір фотошопа.. Тулуб сплющило Навіщо? І так адже довгі ноги, Ой, що це було? Як Анастасія поправилася в улюбленій Греції, аж розплющило!😃. Настя-а-а, переглядайте фотки, які викладаєте. На цій у вас вага зашкалює за 100 кг., 😂навіщо ноги так розтягувати😂 😂 😂 😂разом з ногами і тулуб розтягнувся як шафа😂 😂 😂", - написали користувачі мережі.

Раніше Hyser писав про те, що Кудрявцева показала, що з нею відбувається останнім часом.

Також писали, що Волочкова показала, як вона пускає пузірі в басейні.

Нагадаємо, що Анфіса Чеховала показала провокаційну білизну.