Українська співачка Настя Каменських похвалилася фото з відпочинку.

Українська співачка Настя Каменських не перестає дивувати своїх шанувальників. На своїй сторінці в соціальній мережі вона ділиться новими фото і Відео зі свого відпочинку. Цього разу вона вирішила себе продемонструвати у відвертому вбранні на яхті. Співачка приміряла кофту жовтого кольору, яку зав'язала у себе на поясі. Також свій образ вона доповнила білою довгою спідницею. Її волосся було розпущене, а на обличчі красувалися сонцезахисні окуляри.

У підписі до фото Настя Каменських вирішила розповісти про те, що вона виявляється абсолютно не вміє розслаблятися на відпочинку. Хоча вона п'є алкоголь, є улюблену їжу і багато сміється. Але це все їй не допомагає дійсно розслабитися.

Тому вона попросила своїх передплатників дати пораду, чим можна доповнити такий список.

"Я не вмію розслаблятися. Мені доводиться цьому вчитися. І у мене вже є успіхи-це нескінченні річки вина, кілька зайвих кілограмів і безмежний сміх.

Що ж, залишилося тепер знайти в цьому всьому баланс і свою ідеальну середину.

Как? 😂 🤷 🏻 ♀ ️ ",- написала Настя Каменських.

Багато хто став говорити про те, що Каменських судячи з фото і не сильно напружується. Відзначимо, останнім часом у бік співачки йде дуже багато хейта.

"Ну так ви судячи з вашого тексту-відмінно розслабляєтеся!)))) Вино і сміх. Все як треба!, Ох, але ж так напружується по життю! ☝ ️ , Пити вино і багато танцювати) і красиву білизну))) тоді зайві кг не загрожують 🔥, Настя, ти красива хороша дівчина, а мінуси ти сама назвала. Треба звичайно з питтям вина підзав'язати., Дивлячись на фото - не скажеш, що не вмієте розслаблятися😉.",- написали користувачі Мережі.

Раніше Hyser писав про те, що Леся Нікітюк розповіла про власне досягнення.

Також писали, що Надя Мейхер вразила шанувальників своїм зовнішнім виглядом.

Нагадаємо, що Потап показала, як балує Каменських.