Дружина знаменитого українського музиканта Олексія Потапенка і знаменита співачка Настя Каменських поділилася з шанувальниками секретом смачного сніданку.

Артистка розповіла про те, яке для неї значення має ранковий прийом їжі і показала, що входить в її раціон. Так, Настя Каменських зізналася, що Сніданок у неї викликає максимально позитивні емоції.

"Для мене це найприємніша частина ранку 🥰 коли після спорту або пробіжки і після прохолодного душу, йдеш на кухню, випиваєш склянку води і починаєш готувати сніданок, в тиші і наодинці зі своїми думками - для мене це як медитація " - зазначила естрадна Діва.

Свої слова вона доповнила ефектним знімком, зробленим на тлі домашньої обстановки. Настя Каменських позувала в біло-сірому вбранні. Волосся-розпущене, на обличчі - ні краплі макіяжу.

У коментарях до посту фоловери обсипали зірку компліментами і багато хто з фанатів зізналися, що вона мотивує їх правильно харчуватися і більше піклуватися про своє здоров'я. Зокрема, не обійшлося і без згадок про те, що якби в їх парі були діти, то сніданок в тиші здавався б чимось за межею реальності:

Не секрет, що" диванні критики " часто акцентують увагу на тому, що Насті Каменських давно пора задуматися над народженням дитини. Втім, за роки роботи в шоу-бізнесі знаменитість навчилася спокійно реагувати на критику і колючі зауваження на свою адресу і неодноразово говорила про те, що навчилася приймати себе і не впускати в своє особисте життя сторонніх людей.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських і Потап зворушили соцмережі милим сімейним фото.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських одягла ультракороткий наряд і похвалилася підтягнутими формами.

Нагадуємо, що Настя Каменських розповіла про довгоочікувану подію у своєму житті.