Настя Каменських продовжує насолоджуватися відпочинком на яхті. На цей раз зірка опублікувала відео, на якому зображена в мереживному топі.

Українська співачка Настя Каменських продовжує насолоджуватися відпочинком на яхті. Нагадаємо, разом з чоловіком Потапом, своєю мамою, свекрухою і друзями артистка вирушила в подорож на розкішній яхті. Зоряна компанія насолоджується морським відпочинком та екскурсіями в містах Хорватії.

Каменських не забуває поповнювати свій мікроблог новими постами і сторіс. Так, в «історіях» Настя показала, як разом з подругою Ганною Андрійчук-Завгородньою пливе на катері до пристані. Очевидно, у зоряної компанії запланована прогулянка по новому хорватському місту. За кадром чути голос Потапа, який, очевидно, виступив у ролі відеооператора.

Для прогулянки Настя вибрала чорний мереживний топ і білі шорти з високою посадкою. Наряд виконавиці був вельми відвертим. Від конфузу Настю врятувало тільки те, що мереживо на її топі було досить щільним, щоб приховати її соски. Дружина Потапа в черговий раз похвалилася своїми жіночними формами. А свої кучеряве волосся Настя вирішила залишити розпущеним, і воно ефектно розвивалося на вітрі.

Як повідомлялося раніше, Настя Каменських і Потап похвалилися сімейним фото. Зіркове подружжя показало, як відпочивають разом зі своїми мамами.

Hyser також писав, що у Мережу потрапило компрометуюче відео. Потап показав, як вправно орудує руками. Музиканту навіть Настя Каменських не потрібна.