Відома українська співачка Наташа Королева з подругою відвідала ресторан "ПушкінЪ", який знаходиться в центрі Москви.

"Знакове місце моїх спогадів !!! @cafepushkin", - написала вона в своєму Instagram. Але чому саме це місце стало для неї таким, співачка не розповіла.

Для того, щоб вийти в громадське місце, Наташа не стала робити макіяж. Вона пішла не нафарбованою, але з глибоким декольте. На голову артистка одягла синю оксамитову пов'язку.

Шанувальники захопилися Наталією і похвалили її за те, що вона справжня і не намагається будувати з себе когось іншого. Але першим, звичайно ж, красу оцінив її чоловік Сергій Глушко.

"😍 😍 😍", - залишив він смайлики під знімком дружини.

"Та класна, кльова, як дівчинка, плювати скільки років, як всі зациклилися на віці, як ніби будуть вічно молодими, звідки ця ненависть до років? Тобі стільки років, наскільки ти себе відчуваєш, Наташка молодець, ніколи не постаріє, коли душа молода!, 😊 ", "Так класна, кльова, як дівчинка, плювати скільки років, як всі зациклилися на віці, як ніби будуть вічно молодими, звідки ця ненависть до років? Тобі стільки років, наскільки ти себе відчуваєш, Наташка молодець, ніколи не постаріє, коли душа молода!, 😊 ", "Ви найкраща😍 😍 люблю вас.", "poem🐸", " хороша фотка, справжня😍❤️", - пишуть шанувальники зірки.

Раніше Hyser писав про те, що мама Наташі Корольової одягла рвані джинси і обурила публіку безглуздою поведінкою.

Також Hyser повідомляв, що у мережі з'явилися кадри дивних розваг Наташі Корольової і Філіпа Кіркорова.

Нагадаємо, що Ігор Ніколаєв опублікував цікаве фото і наштовхнув шанувальників на обговорення його здоров'я.