Настя Каменських продовжує ділитися яскравими знімками з відпустки. Цього разу виконавиця похвалилася фігурою в ультракороткій міні-сукні.

Останнім часом мікроблог Насті Каменських буквально завалений новими фотографіями. Справа в тому, що артистка вирушила відпочивати на яхті разом зі своїм чоловіком Потапом, мамою, свекрухою і друзями. Зоряна компанія по морю дісталася до берегів Хорватії. Тому відпочинок на яхті чергувався у Насті з екскурсіями по мальовничих містах балканської країни.

Однак відпустка Насті добігає кінця. Тому зіркова компанія вже зібралася в зворотний шлях, а співачка вирішила нагадати фанатам розклад своїх найближчих концертів. Так, незабаром побачити і почути Каменських можна буде в Житомирі, Одесі, Анталії, Харкові, Могилеві-Подільському, а також у Сумській, Херсонській та Івано-Франківській областях на різних музичних фестивалях.

Цей пост-анонс Настя доповнила своїми знімками з одного з хорватських міст. Для прогулянки по вуличках старовинного міста дружина Потапа вибрала міні-сукню жовтого кольору. Ніжне вбрання на тонких бретелях артистка доповнила золотистим поясом на талії, рожевими босоніжками і невеликою сумкою в тон сукні. Таке вбрання підкреслило струнку фігуру Каменських, акцентувавши увагу на її довгих ніжках. Своє кучеряве волосся співачка залишила розпущеним. Численні шанувальники обсипали свою улюбленицю компліментами.

Як повідомлялося раніше, Настя Каменських похвалилася своїми принадами в мереживній білизні. Співачку зняли за мить до конфузу.

Hyser також писав, що Потап показав, як сам себе задовольняє. А Настя дивиться і хихикає.