Відома українська телеведуча Леся Нікітюк опублікувала чергову фотосесію в мережі

Відома українська телеведуча і найпопулярніша після президента в українському Instagram персона — Леся Нікітюк, не так давно вирушила у відпустку в місті Фуншал, що є столицею острова Майдера, що омивається Атлантичним океаном. Нещодавно у своєму профілі в Instagram Леся опублікувала нову фотосесію з відпочинку.

Не так давно колишня ведуча відомої програми "Орел і решка" опублікувала ще ряд знімків в купальнику, зробивши до посту смішний підпис. "Є три речі, які ми повинні були зробити: 1. Прокинутися 2. Заробити грошей на Майдеру! 3. Вибрати Лесі фотку 1,2,3,4,?"—- написала зірка.

На фотографії телеведуча відображена на сходах яхти неподалік від берега. Вона одягнена в дизайнерський купальник рожевого кольору. Користувачі Мережі по достоїнству оцінили зовнішній вигляд і купальник Лесі, хоча деякі і звернули увагу на те, що на останній фотографії зірки виглядають занадто великими і неприродними, як ніби знімок був оброблений в Фотошопі.

"На останній фотошоп"; "Фотошоп на всіх"; "4 фото, але там якась попа неприродно велика, на минулих фото ніби менше. Але може це такий ракурс. Тим не менш, дуже красива"; "Ох і русалка"; " 4, Леся Кардашьян?"; "Всі чудові, неможливо вибирати", — написали під постом в Instagram коментатори.

Перед тим, як дістатися до відпочинку, Леся Нікітюк у своєму Instagram опублікувала опитувальник, в якому запропонувала підписникам вгадати, куди вона летить. З кожною новою історією телеведуча давала нові натяки щодо того, куди вона прямує. В кінцевому ж рахунку ніхто так і не вгадав, що вона вибрала Майдеру, вона опублікувала пост, в якому "розкрила карти" і розповіла, чому летить саме туди. За її словами, як тільки вона дізналася, що Кріштіану Роналду днями буде в Майдері, вона зібралася за годину і полетіла на острів.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що "Холостяк" Заливако показав фотографію 15-річного себе.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мати Кузьми Скрябіна звернулася до українців через крадіжку авторських прав на пісні її сина.

Також "Hyser" писав, що Леся Нікітюк поділилася своїм досягненням.