"Королева шпагатів" Анастасія Волочкова продемонструвала шанувальникам своє вміння робити селфі.

Артистка з награною скромністю зізналася, що фотопозування на камеру – це непросте випробування для неї. Крім того, вона не знає, як за допомогою Instagram-фільтрів справляти недоліки обличчя і фігури.

Зірка заявила: "Я взагалі не вмію робити селфі.🙈 Виходить якась фігня завжди.🙈 😂 Як це правильно робити? Але ж, я чула, якісь фільтри ще люди накладають️️".

На доказ своїх слів Анастасія Волочкова опублікувала знімок, на якому постала в купальнику. Для максимальної ефектності картинки вона розташувалася на зеленій галявині біля готелю, в якому відпочиває разом зі своїм таємничим коханим.

За її словами, саме він виступив автором її нового фото:"а поки я намагалася сфотографувати себе, мене вже встигли відобразити".

Фолловери прокоментували одкровення Анастасії Волочкової колючими відгуками і припустили, що зірка балету явно прибріхує, коли говорить про своє незнання в області "фотомаскування":

До слова, той факт, що прима релаксує в Греції з новим бойфрендом, багато шанувальників також ставлять під сумнів. Справа в тому, що до цього артистка показала публіці залицяльника на ім'я Олег, а потім раптово з ним розлучилася, звинувативши в жадібності, ревнивості і бажанні прославитися за її рахунок.

Зараз танцівниця знову грає з фанатами в гру "Вгадай особистість коханого", але не виключено, що незабаром все-таки покаже його громадськості.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова потішила соцмережі знімком з басейну.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова одягла міні-купальник і розтягнулася в шпагаті на одній нозі.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова нарвалася на критику хейтерів через дивний знімок в провокаційному вбранні.