Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк опублікувала на сторінці в Instagram яскравий фотозвіт про свій відпочинок на Мадейрі. Зірка влаштувала фотосесію під час прогулянки на яхті.

Блондинка позувала в довгій сукні блакитного кольору на тлі мальовничого пейзажу. Наряд з струмує тканини вигідно підкреслив принади її фігури. Леся Нікітюк вирішила порівняти себе з Ауретою Томолларі – люксовим консультантом по стилю і останні 10 років вона є одним з найуспішніших професіоналів у цій сфері.

У підписі до кадрів зірка ТБ зазначила: "Очікування-Реальність💙 P. s Зліва на фото, якщо хтось не знає, відома "Консультант з розкоші" Аурета Томолларі!
Цікава професія, в якому університеті такому вчать я не знаю, але в магістратуру пішла б😄".

До цього Леся Нікітюк вже ділилася постом в розкішній сукні, але тоді вона пожартувала, що зовсім не готувалася для фотосесії і одягла перше, що попалося на очі.

У коментарях до посту фоловери обсипали зірку компліментами: "Леся, обожнюю ваш гумор і самоіронію😂 😂 😂 🔥", "Ой, клас, Леся ти така класна і вмієш посміятися над собою, але при цьому все одно залишаєшся🔥 🔥", "Вітерець по дув у вас, як то не в ту сторону... а взагалі схоже😂".

Артистка із завидною регулярністю ділиться з передплатниками знімками, на яких неозброєним поглядом видно результати її праць в тренажерному залі і роботи над собою:

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк похвалилася інтернет-популярністю і про рейтинг, в якому її обігнав Володимир Зеленський.

Також наш портал розповів про те, що ЛНікітюк одягла міні-купальник і захопила шанувальників ідельною фігурою.

Нагадуємо, що Ла Нікітюк показала дорогу покупку і назвала свій улюблений напій.