44-річний потомствений шаман Дардо Кусто був широко відомий в середовищі ворожок, магів і екстрасенсів. А ще чоловік неодноразово брав участь у шоу, пророкуючи майбутнє знаменитостей, і був експертом шоу "Пусть Говорят". Ось тільки про обставини його останнього ранку, 24 серпня, розповісти зможе лише поліція.

Так, стало відомо, що в московському хостелі на перовській вулиці Дардо Кусто був знайдений без ознак життя. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на його родичів.

У хостел екстрасенс заселився в понеділок, 23 серпня зібратися з силами і відпочити, так як останнім часом він часто скаржився, що не висипається. При цьому на ранок 24 серпня у нього був запланований онлайн-семінар, а потім зустріч з родичами.

Ось тільки на початку сьомої ранку з кімнати Кусто почали доноситися крики і шум, тому адміністратор зв'язалася з племінником Кусто з проханням відкрити двері інший ключ-картою.

За словами племінника, коли він з персоналом відкрив двері, то побачив моторошну картину: екстрасенс був мертвий, а поруч з тілом на стіні кров'ю був зроблений напис: "Я все одно буду жити". За попередніми даними, чоловік сам себе вдарив ножем у шию і помер від втрати крові.

Вивчивши травми на тілі чоловіка, медики та експерти з правоохоронних органів погодилися, що Кусто скоїв суїцид.

Дардо Кусто було 44 роки. Чоловік називав себе потомственим шаманом, хоча мав освіту психотерапевта, а також закінчив школу телевізійної майстерності у Великобританії.

Останнім часом він проводив майстер-класи з парапсихології, а також до нього постійно зверталися зірки шоу-бізнесу, політики, представники засобів масової інформації та звичайні домогосподарки - всі ті, хто хотів змінити своє життя.

Раніше Hyser писав, що "Казахська Ванга" зробила передбачення про Україну і Росію на 2021 рік.

Також наш портал повідомляв, що передбачення Ванги на 2021 рік почали збуватися.