Дружина екс-футболіста Андрія Шевченка зганьбилася перед українцями.

Дружина екс-футболіста і екс-тренера української збірної з футболу Андрія Шевченка Крістен Пазік зганьбилася своїм постом про День Незалежності України. 43-річна дружина спортсмена вважає, що це свято відзначається 23 серпня. Про це вона урочисто повідомила, опублікувавши в соціальній мережі пост з привітаннями 23 серпня, не 24 як годиться.

Крістен Пазік також не звернула ніякої уваги на той прикрий факт, що на опублікованій нею ж листівці стояла дата 24 серпня. Якби вона була трохи уважніше, то це могло е1й стати підказкою, що 23 серпня було зарано всіх вітати.

дружина українського екс-футболіста Андрія Шевченка допустила дурну помилку і привітала українців з Днем Незалежності на день раніше покладеного, фяото: скріншот

Через кілька годин дружина Шевченка зрозуміла, що допустила помилку і привітала українців з Днем Прапора.

"Ймовірно, я привітала раніше, ніж треба. З днем Прапора України", - написала дружина колишнього тренера української збірної з футболу.

Нагадаємо, що Крістен Пазік-американська і британська модель. Пазік вийшла заміж за українського футболіста Андрія Шевченка в липні 2004 року. У пари четверо синів: Джордан, Крістіан, Олександр і Райдер.

дружина українського екс-футболіста Андрія Шевченка допустила дурну помилку і привітала українців з Днем Незалежності на день раніше покладеного, фяото: скріншот

Крім того дружина Андрія Шевченка досить часто показує себе у формі української збірної з футболу.

Раніше Hyser писав про те, що на Майдані в Києві зняли несподіваних гостей.

Також писали, що Володимир Зеленський підписав історичний закон, Путін не переживе.

Нагадаємо, що відомий рекордсмен потрапив у смертельну ДТП з донькою.