У мережі обговорюють архівне відео за участю Наташі Корольової і Тарзана. Ось це "отжигала" парочка, не соромлячись сторонніх очей.

На фан-сторінці Наташі Корольової в соцмережі Instagram з'явилося відео за участю співачки і її чоловіка Тарзана. Ролик датований 2003-им роком, якраз в той рік співачка стала офіційною дружиною стриптизера. Однак невідомо, ролик був записаний до весілля пари або після.

У кадрі Корольова і Тарзан виступають на арені цирку, виконуючи свій хіт «Не забуду». Наталя одягнена в облягаючі штани і короткий топ леопардового забарвлення. Сергій Глушко (справжнє ім'я Тарзана, - прим. ред.) одягнений в чорні штани, а його оголений торс прикриває шкура леопарда.

Закохані не тільки натхненно виконують пісню про кохання, а й спокусливо танцюють. Схоже, постановником цього танцю став сам Сергій, який вніс до нього деякі елементи зі стриптизу. Інтимності того, що відбувається на арені, надавало приглушене освітлення.

Фанати пари залишилися в захваті від виступу своїх кумирів. А ось дітям, які були присутні в залі, варто було б прикрити очі.

Відзначимо, що пара Корольової і Глушко досі любить виставити на показ свої почуття, а також оголити деякі частини тіла. Сергій, наприклад, часто малює дружину в напівроздягненому вигляді, а вона із задоволенням позує для свого особистого художника.

Коли популярна співачка Корольова вирішила пов'язати свою долю з нікому невідомим стриптизером, багато хто не вірив в довговічність цих відносин. Однак, пробачивши чоловікові зраду, Наталя зберігає цей шлюб вже більше 18 років. У зоряної пари є спільний дорослий син Архип.

Як повідомлялося раніше,Наталію Корольову застукали за приставанням до забутого кумира 90-х. Куди тільки дивиться її чоловік Тарзан?!

Hyser також писав, що Сергій Глушко розповів про своє хобі. Стриптизер з'явився перед шанувальниками в напівроздягненому вигляді, навіть не ховаючи сліди білої рідини на своєму одязі.