Відома російська балерина Анастасія Волочкова із запізненням привітала Баскова з днем народження.

15 жовтня російському естрадному і оперному співакові Миколі Баскову виповнилося 45 років. З цієї нагоди він організував великий і галасливий захід, на якому були присутні сотні знаменитостей, серед яких Алла Пугачова, Філіп Кіркоров, Ігор Крутой. Однак Волочкова вирішила відзначитися і привітала артиста окремо в Instagram.

Волочкова незвичайним чином привітала Баскова з днем народження, фото:Instagram.com/volochkova_art

Вона зазначила, що пишається знайомством і дружбою з таким прекрасним чоловіком, як Микола Басков. Анастасія побажала йому нових звершень і подякувала за все, в тому числі за рояль, який музикант їй підніс в якості презенту, але з якої нагоди, вона не уточнила.

Варто відзначити, що саме біля нього Волочкова і записала нове відео зі своїм пухнастим другом на руках. Таким чином вона хотіла зробити йому приємне, а зняла цей ролик вона спеціально пізніше, щоб він не загубився в сам день народження Баскова, коли його вітали більшість.


Користувачам, як не дивно, сподобалося привітання Анастасії Волочкової, яке їм здалося дуже душевним і щирим. Також вони оцінили дизайн в будинку і кота балерини, які їм теж припали до душі.


Раніше "Hyser" писав про те, що Потап влаштував дивні танці за парканом свого будинку.

Також наш портал повідомляв, що Христина Асмус дуже засмутилася через розлитий коктейль.

Нагадуємо, що Анфіса Чехова в шикарній білизні показала свою "папайю".