Фанатам вдалося відшукати архівне фото Андрія Данилко, більше відомого як Вєрка Сердючка, та Інни Білоконь.

Особисте життя Данилко завжди було покрите таємницею, оскільки він не любить поширюватися на цю тему. У компанії дівчат за стільки років його популярності Андрія ніхто не бачив, тому романи ЗМІ йому ні з ким не приписували. Правда фанати довгий час вважали, що у нього романтичний зв'язок з Інною Білокінь, яка грає маму Сердючки.

у мережі показали, як Данилко гуляв з Білоконь, фото: YouTube

Самі артисти ці здогади ніяк не коментували і лише через час, коли вже відпиратися не було сенсу, оскільки в мережі спливли їх спільні фотографії, вони зізналися, що роман у них був. Однак їхні стосунки вже в минулому і зараз Інна щаслива в шлюбі, а Данилко поки так і не відшукав собі супутницю життя.

Варто відзначити, що Андрій знайомий з Білоконь з юності і це вона його надихнула на образ Вєрки Сердючки. Інна завжди підтримувала Андрія, його знаменита героїня також з'явилася завдяки її підтримці. Інна була поруч з артистом з перших днів заснування "Театру пародій Андрія Данилка", грала провідні ролі в його спектаклях.

До слова, можливо представлене фото, яке вдалося відшукати фанатам, зроблено якраз після якогось спектаклю. Такі висновки можна зробити по тому, що Данилко виходить з будівлі з квітами.


Фанати були раді побачити нове фото молодого Данилка, який, на їхню думку, як був, так і залишився красенем.


Раніше "Hyser" писав про те, що Андрій Данилко показав запис нового хіта для Сердючки.

Також наш портал повідомляв, що нова дівчина Гаріка Харламова вляпалася в скандал.

Нагадуємо, що Данилко Підігрів чутки про роман з "мамою Сердючки".