Знаменитий український музикант Олексій Потапенко похвалився яскравими фото з російськими колегами по шоу-бізнесовому цеху. Він опублікував фотозвіт про вечерю з шоуменом Олександром Реввою і його дружиною Анжелікою.

Артист з натхненням розповів про те, що був шалено радий зустріти цю зоряну пару в Арабських Еміратах на відпочинку. "Люблю фоткаться з красивими людьми))) обожнюю цю парочку, Семен і Одарочка, а точніше Енжі-Бейбі і Алекс - мачо! Красиво,затишно,весело, інформативно і дружно!"- пояснив він.

Фолловери і гості сторінки Потапа не скупилися на похвалу і компліменти. Вони відзначили, що подружжя виглядає дуже гармонійно, але не забули торкнутися теми їх майбутніх спадкоємців.

До слова, під час своїх Дубайських канікул зіркова пара постійно викладала в мережу оригінальні ролики, які викликали обурення інтернет-користувачів. Деяким фоловерам здавалося, що артисти поводилися надто лекомисленно:

Не секрет, що фанати Насті Каменських і її чоловіка з нетерпінням чекають новин про поповнення в їх сімействі. Але пара намагається не коментувати подібні питання. Втім, в недавньому інтерв'ю журналістам програми " ЖВЛ "Потап розповів, що мріє стати багатодітним батьком, а спадкоємці в їхній родині з'являться того, коли на те буде воля"вищих сил".

Раніше "Hyser" писав про те, що Віра Брежнєва похвалилася розкішним подарунком від чоловіка і викликала бурхливу реакцію соцмереж.

Також наш портал розповів про те, що Надія Мейхер підкорила фанатів спокусливими формами, надівши елегантну сукню в підлогу.

Нагадуємо, що внучка Софії Ротару знялася в ефектній фотосесії і захопила аудиторію стильним вбранням.