Популярна співачка Анна Корсун, відома як MARUV, в черговий раз постала перед шанувальниками в образі фатальної спокусниці. Артистка полетіла в Дубай у складі своєї творчої команди.

Щоб продемонструвати, наскільки весело і завзято їм відпочивається на одному з місцевих пляжів. Для прийняття сонячних ванн знаменитість одягалася в стильний купальник, що підкреслює принади її фігури. Танцювальну компанію MARUV, склала Дівчина, обличчя якої фоловери розглянути так і не зуміли. А все тому, що в кадрі була відображена нижня частина її тіла. Танцівниця рухалася в рожевих плавках з написом "Ангел":

У коментарях до посту гості сторінки артистки оцінили хореографічні таланти вокалістки, але не обійшлося і без зауважень з приводу її надмірної пристрасті до оголення:

А потім зірка повідомила про те, що її Дубайські канікули підійшли до кінця і вона вирушила додому. Але при цьому зізналася, що авіаперельоти з недавнього часу її лякають і під час посадки авіаборту вона відчуває щось дуже схоже на панічну атаку. Вона поцікавалася як можна зарадити її проблемі цивілізованими способами:

До слова, до того, як відправитися в сонячні Арабські Емірати, знаменитість із завидною регулярністю записувала відеоролики, в яких неозброєним поглядом видно її жіночність і привабливість.

Раніше "Hyser" писав про те, що Молода дружина Віктора Павлика поділилася цікавими кадрами з особистого архіву.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль захопила фанатів ефектним вбранням і розкішними формами.

Нагадуємо, що Оля Полякова і Маша Єфросиніна відверто поговорили на тему краси.