Співачка Наташа Корольова продемонструвала шанувальникам свою готовність до Хелловіну. Артистка розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram спільне фото з сином Архипом.

Знамениті мама і син позували в гримі і оригінальних костюмах. До слова, за їх грим відповідала Мелісса Фокс – дружина сина Наташі Корольової. Дівчина свого часу підкорювала публіку танцями на пілоні в московських нічних клубах, але після набуття статусу заміжньої дами, вона покинула це заняття.

У коментарях до посту фоловери оцінили старання зоряного сімейства до найстрашнішого свята в році. Варто відзначити, що більшість гостей дуже розчарувалися подібною поведінкою Наташі Корольової і її чада:

До цього Наташа Корольова пояснила, що в такому вигляді вона опинилася в рамках музичного проекту, який вона веде разом з сином:

Що стосується її невістки, то Мелісса Фокс також не упустила можливості похвалитися своїми успіхами в мейкап-сфері:

Шанувальники часто говорять про те, що Наташа Корольова намагається привернути до себе увагу будь-якими способами. Наприклад, в недавньому інтерв'ю Лері Кудрявцевій вона зізналася в тому, що у неї є позашлюбна дочка, яка живе за кордоном. Але спостережливі фанати виявили в її словах і розповідях багато нестиковок.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак ошелешила шанувальників сміливою заявою.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова похвалилася акробатичними талантами, закинувши ногу на близького друга.

Нагадуємо, що Регіна Тодоренко показала шанувальникам, як її "атакували" інопланетяни.