Син популярного російського музиканта Олега Газманова Родіон взяв участь в оригінальній фотосесії. 40-річний виконавець і бізнесмен позував в елегантному вбранні і продемонстрував свій акторський талант.

Відеозвіт про творчий експеримент за участю спадкоємця заслуженого «осавула» російської естради був опублікований в мережі Instagram. У підписі до відео були запропоновані можливі варіанти назви того, що відбувалося в кадрі: « Той момент, коли тобі дуже хочеться полежати в піні, а роздягатися лінь ... коли все набридло, і по фіг на костюм ... коли потрапив під дощ… Коли потрібна експрес-прання...".

Оригінальні коментарі до публікації не змусили себе чекати. Варто відзначити, що автором кадрів виступила Ольга Леслі - знаменитий російський фотограф, яка неодноразово співпрацювала з Газмановим-молодшим. Крім того, вона обожнює працювати і з його не менш іменитим батьком.

До слова, у підписі саме до цього кадру фотограф розповіла про те, як ставиться до представників цього зоряного сімейства: "Двоє людей, яких я знаю з дитинства. Батько і син! Дві людини, про вік яких навіть не хочеться говорити, тому що цифра в паспорті не відповідає зображенню".

Також, на її думку, Вони є ідеальним прикладів хорошого гумору: "Дві людини, які є оплотом хорошого виховання, грамотного і шанобливого спілкування і дотепних жартів".

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Анастасії Заворотнюк розповіла про те, що потребує серйозного лікування і, можливо, операції.

Також наш портал розповів про те, що Наташа Корольова обурила соцмережі дивним вбранням і" потекшім " макіяжем.

Нагадуємо, що Регіна Тодоренко прокоментувала чутки про свою другу вагітність і продемонструвала оригінальне почуття гумору.