З початку повномасштабного вторгнення Росії до України українська співачка Надя Дорофєєва виїхала за кордон. Там вона виступала на благодійних концертах, щоби зібрати гроші для українських воїнів. Ось тільки людина так влаштована, що вона завжди прагне рідних місць, до звичного способу життя і Дорофєєва в цьому плані не виняток.

Так, 12 серпня, після довгого періоду за кордоном Надя Дорофєєва повернулася до України та одразу ж потрапила у неприємну ситуацію. Про інцидент Надя розповіла у Instagram .

Вся справа в тому, що днями виконавиця припаркувалася в недозволеному місці, тому, як і всіх інших порушників правил дорожнього руху, її оштрафували, а саму машину відправили на штрафмайданчик.

"Згрішила. Днями я припаркувалася в недозволеному місці і, звичайно, мій автомобіль благополучно вирушив на штрафмайданчик", - розповіла співачка.

Втім, зірка вже забрала свою машину та сплатила штраф. Вона додала, що вирішити всі ці бюрократичні питання їй удалося дуже швидко.

"У Європі я не раз стикалася з тим, наскільки складно і довго вирішувати всі бюрократичні питання. Тому коли поїхала за машиною і забрала її вже через 10 хвилин, просто заплативши штраф через "Київ Цифровий", я отямилася. Здавалося б, ситуація не з приємних, але я вибігла така щаслива, вкотре переконавшись у тому, що наша країна найкрутіша", - додала Надя.

До речі, Дорофєєва щойно повернулася до України, то одразу ж поїхала виступати з концертами для українських військових.

Читайте також:

Прям видно, що під спідницею: Надя Дорофєєва похвалилася "спекотним" вбранням

"Мова-лоскотун": Дантес показав, як розважає нову дівчину. Дорофєєва оцінить

А мені не соромно: Надя Дорофєєва показала перелік безкоштовних консультацій. Допоможе кожному!