Стало відомо, що прем'єр-міністр Фінляндії Санна Марін потрапила у новий скандал.

Так, жінка була помічена на голій вечірці у своїй резиденції. У Мережі розлетілося фото, де гості розважалися топлес. На скандальному фото можна побачити двох жінок, що цілуються - інфлюенсерок, які прикривають оголені груди табличкою з написом "Фінляндія".

Прем'єр Фінляндії вже підтвердила, що фото, на якому дві її оголені подруги цілуються, було зроблено на території офіційної резиденції прем'єра Кесяранта. За її словами, це сталося у туалетах на першому поверсі, якими користуються гості.

Зазначимо, що прем'єр-міністр Фінляндії Санна Марін вже вибачилася за фотографію друзів, яка була зроблена на приватній вечірці в її офіційній резиденції. Вибачення вона попросила на прес-конференції за підсумками координаційної зустрічі з головами дипломатичних місій країни.

"Перепрошую за це. Таке фото не мало бути зроблено, але в іншому нічого екстраординарного на тусовці не сталося", - заявила чиновниця.

Прем'єр зізналася, що вечірка у її офіційній резиденції Кесяранта у Гельсінкі відбулася після музичного фестивалю Ruisrock у липні.

Читайте також:

Вже не покатаєшся: в Україні серйозно піднімуть штрафи для автомобілістів

ППО, артилерія та безпілотники: Байден оголосив про рекордну допомогу для України на День Незалежності

Незвичайний рецепт солоного торта з кабачків: захочеться добавки