Про політичні переваги екс-прими Великого театру Анастасії Волочкової відомо таке. З 2003 по 2011 роки вона була членом партії "Єдина Росія". 2016-го артистка брала участь у з'їзді "Справедливої ​​Росії" і ось зараз Волочкова всіх заінтригувала нашим фото, яке було зроблено в російській Держдумі.

У середу балерина Анастасія Волочкова виклала до Instagram фотографію з Держдуми.

"Зустрічі в Державній Думі з моїм добрим другом Сергієм Михайловичем Мироновим завжди призводять до грандіозних результатів на славу Росії", - розкинула залишками мізків Волочкова.

Більшість передплатників не дуже оцінили такий вчинок улюблениці.

"Як там було? Одна країна, один фюрер, один рейх", "А де шпагат?", "Відписуюсь від Волочкової! Z Це занадто. Продажні", "Фюрер, наказуй! Ми йдемо за тобою!", "Хм це ж як треба забухати, щоб фоткатися на тлі Z", "Кошмар і ганьба фотографуватися під цією свастикою", - писали під постом Волочкової.

А дехто навіть зазначив, що Волочкова на фото стоїть у такій позі, ніби її паралізувало чи затиснула кактус "в одному місці".

На одному із фото вона позувала під рашистським символом "Z".

Зазначимо, що після візиту до Держдуми екс-приму Великого театру Анастасія Волочкова розповіла про свої масштабні плани.

«Достигаю великих висот. У мене грандіозні плани та мої проекти, спрямовані на підтримку патріотизму та духу нації. Вони також пов'язані з об'єднанням дітей та молоді через творчість і створення структури, мета якої збереження культурної спадщини Росії», – заявила екс-балерина.

Волочкова додала, що вважає себе великою патріоткою. Наразі вона готує «грандіозний» проект. Роботу над ним вона поєднуватиме з благодійністю, яка полягає в тому, що на всі її концерти будь-який глядач може потрапити абсолютно безкоштовно.

Читайте також:

Медведєв здивував своїми таємними фантазіями з "двома пальцями"

Медведєв засвітився в Україні з дивною місією

Військові підсунули Медведєву закритий бінокль, а він почав дивитися в нього. Фото