"Навіть тоді, коли йде війна, треба посміхатися, щоб зовсім не потонути у темряві та темряві", - так вважає актор "Кварталу 95" Юрій Великий і щотижня викладає пародії на відомих особистостей і не тільки в такому руслі, що потім животи від сміху українці надривають. Так, нещодавно відомий комік спародував росіянку, що біжить з Криму. Ролик настільки сподобався глядачеві, що актор вирішив і надалі розширити цю тему.

У новій пародії Юрій Великий та Настя Оруджева комічно обіграли російського окупанта та його дружину, яка дуже хоче, але не може виїхати з Криму.

Так, дружина окупанта, яку зіграла Настя Оруджева, скаржиться чоловікові, який перебуває в Криму і по них стріляє. Жінка каже, що дуже страшно.

"Я у Криму, а саме в Саках", – каже дружина. На що окупант відповідає: "Ого, так страшно?"

Російський воїн запевняє дружину, що це не вони стріляють, тому що вони "за мирними хер*чатами". Коли окупант питає дружину, що вона робить у Криму і чого їй не сиділося в рідному Тагілі, вона каже:

"Вань, я з подругою поїхала, вона в Алушті відпочивала, там так класно, взагалі не хотіла їхати, але поїхала. А я не змогла, бо в мене гроші скінчилися".

Жінка чує вибухи і каже, що їй справді дуже страшно, а чоловік заспокоює її: "Так, страшно. Але ти наш туалет на вулиці в Сизрані пам'ятаєш? Він реально страшніший".

Закінчується пародія монологом жінки окупантів, яка каже: "Капець млинець. Хотіли денацифікацію та демілітаризацію, а отримали детонацію та евакуацію".

Українці зізнаються, що Оруджева та Великий підняли їм настрій:

  • "дуже переконливо та смішно";
  • "Порвало, обожнюю вас друзі";
  • "це просто хіт, може, через гумор до них щось дійде";
  • "все так натурально що зі сміхом щипає серце";
  • "це шедевр!";
  • "Гумор як ще один вид бавовни. Дякую вам. Посміявся від душі. Слава Україні!!! Вірю у вашу перемогу";
  • "ну хлопці, ви просто природжені артисти. Супер!! Кожне слово і в точку. Молодці, розвеселили !!! ".

Читайте також:

Шойгу в люті: ЗСУ розкрили найбільшу базу російських військових

У Криму забронювали готель для Залужного у День визволення півострова від російських окупантів. Фото

Мстять за мобілізацію: у Москві оголосили полювання на начальника Генштабу Росії