Свого часу народна артистка СРСР Людмила Гурченко мала три розкішні квартири в престижних районах столиці. Відомо, що після смерті Людмили Гурченко все майно успадкувала єдина дочка артистки Марія Корольова, а потім спадок ділився навпіл між її дочкою Оленою Корольовою та чоловіком Олександром Корольовим. Нині вони всі живуть під одним дахом, проте від колишньої розкоші в одній із квартир не лишилося й сліду.

Так, трикімнатна квартира в центрі Москви дісталася Олені Корольовій у спадок. Раніше квадратні метри належали батькам Людмили Гурченко, зараз там мешкає онука легендарної актриси.

На сьогоднішній день житлова площа оцінюється в 30 мільйонів рублів. Ось тільки в хаті панує повний хаос: усюди розкидані речі та взуття, посуд лежить немито місяцями. Не відомо, коли господарка проводила тут прибирання.

Всю цю обстановку, а саме обшарпані стіни, розкидані повсюдно брудні речі та гори посуду показали у передачі "Зірки зійшлися" на НТВ.

Судячи з кадрів, апартаменти, які дісталися у спадок від зіркової бабусі, Олена Корольова перетворила на справжнє звалище.

Відомо, що у квартирі Олена Корольова живе в ній не одна, а з 14-річною дочкою Таїсією та батьком-пенсіонером.

38-річна Олена сповнена турбот, крім ремонту у квартирі. Нещодавно вона дізналася про вагітність, жінку постійно мучить токсикоз. До того ж, як з'ясувалося, батько дитини – людина одружена і не бажає підтримувати з нею зв'язок. До Корольової він ставиться зневажливо і одного разу навіть представив її своєму другові зі словами: "Це мій резерв".

Внучка Гурченко не змогла змиритися з такою поведінкою та вирішила виховувати дитину сама. Олена не працює, але сподівається на допомогу свого батька та папи Таїсії. Крім того, жінка планує здавати майно, яке дісталося у спадок від зіркової бабусі.

Читайте також:

Її важко дізнатися: Тіна Кароль показала, як виглядала у 14 років у міні-сукні.

"Мені тебе не вистачає": Тіна Кароль вперше розповіла про молодого хореографа

Дадуть 2,2 тисяч гривень: як українцям отримати допомогу від ООН. Інструкція