Безсумнівно, легендарний Майкл Джексон – кумир мільйонів та символ свого часу.

Легенда поп-музики, співак, танцюрист та філантроп Майкл Джексон помер 13 років тому внаслідок зупинки серця через передозування лікарськими засобами.

Хоча за прощальною церемонією з Джексоном стежили мільярди людей по всьому світу, багато хто вважає смерть і поховання артиста однією величезною містифікацією, і вірять, що він все ще живий.

Однією з прихильників цієї теорії є Перл Джуніор, американська журналістка, яка спеціалізується на розслідування містифікацій. Особливе місце в її кар'єрі займає Майкл Джексон та його загибель - вона виступає експертом у питаннях містифікації загибелі поп-короля, випустила 4 документальні фільми про це, кілька книг і статей.

Showdream , спираючись на інтерв'ю Перл для 5 каналу, розповіли кілька цікавих фактів, виходячи з яких журналістка береться стверджувати, що Майкл Джексон все ще живий.

Відомо, що під час церемонії прощання труна артиста була закритою - мертвою Джексона бачило дуже мало людей, включаючи лікаря Конрада Мюррея, який зробив йому смертельну ін'єкцію.

Журналістка припускає, що в труні насправді був двійник чи манекен, а сам співак був присутній на своєму похороні - серед запрошених була помічена жінка у світлій перуці, яка була схожа на Джексона, як дві краплі води.

Також Перл Джуніор зазначає: попри те, що Джексон був нібито похований на цвинтарі Форест-Лаун у передмісті Лос-Анджелеса, його ім'я не значиться у реєстрі поховань Каліфорнії.

Читайте також:

Ракетна небезпека: Росія вивела у море 24 "Калібру". Українців попередили

"Розжалували до завгоспу": експерт розповів, як Путін покарав Шойгу і чим він займається

"Втікали в одних трусах": подробиці удару по борделю, де відпочивали ФСБшники