Співачка Тіна Кароль презентувала мініальбом Leleka, у якому українські народні пісні можна почути в сучасній обробці. Композиції Chevrona Kalyna, Kolomyika, і Outro були створені в колаборації з американським діджеєм Macro.micro, а також вони створені для показу українського бренду Level Culture на Rakuten Fashion Week Tokyo.

"LELEKA - це послання підтримки всьому українському, це ворожіння на перемогу нашого народу", - прокоментувала прем’єру зірка у своєму блозі в Instagram.

"Щоб створити EP LELEKA мені пощастило працювати з Тіною Кароль, яка є неймовірною співачкою. Я сподіваюся, що цей EP надихне людство пам’ятати, що життя є найціннішим даром і що ми можемо літати, як лелеки, та досягати нових вершин, як глобальна спільнота", - висловився про співпрацю з українською артисткою американський діджей Macro.micro.

Свою думку про вихід мініальбому висловили і представники бренду Level Culture: "Голос Тіни Кароль – це справжній політ сили та свободи. Щоб створити альбом, який стане фундаментом для показу цілої колекції, Тіна черпає натхнення у своєму корінні, втілюючи лейтмотиви та яскраві символи української культури у своєму виконанні".

Однак реакція шанувальників на українські пісні в сучасній обробці від Тіни Кароль виявилася досить неоднозначною. Поки одні були приємно вражені творчим експериментом та похвалили артистку, інші, навпаки, назвали нові композиції "несмаком та повним жахом".

Читайте також:

Її важко впізнати: Тіна Кароль показала, як виглядала у 14 років у міні-сукні.

"Мені тебе не вистачає": Тіна Кароль вперше розповіла про молодого хореографа

Дадуть 2,2 тисяч гривень: як українцям отримати допомогу від ООН. Інструкція