Ні для кого не є секретом, що 45-річна Анастасія Волочкова любить відпочивати на Мальдівах. Неодноразово балерина називала їх місцем сили, де вдається відновитися після напруженого графіка. Минулого року Анастасія кілька разів відпочивала там із Олегом. А ось 2022 року популярні курорти росіянам не раді, тому всім доводиться задовольнятися тим, що пропонують співвітчизники.

Так стало відомо, що перші вихідні осені Анастасія Волочкова проводить на теренах рідної країни. Балерина вирушила у невелику подорож.

Колишня прима Великого театру обрала для відпочинку не теплий курорт, як багато російських зірок, а Конаково Тверської області. Це місто розташоване у гирлі річки Донхівки, на березі Іваньківського водосховища у верхній течії річки Волги.

На своїй сторінці в Instagram Анакстасія Волочкова опублікувала нове фото, де вона позує біля квіткової арки з букетом троянд. На опублікованому знімку, до речі, не улюблена поза екс-балерини з широко розставленими ногами, а дуже скромна.

Судячи з підпису до фото, зупинилася знаменитість у готельному комплексі "Конаково Рівер Клаб". Там кажуть, що дозвілля гостей прикрасять більярд, настільний теніс, покази фільмів, анімаційні програми. А ще всі охочі можуть вирушити на річкові прогулянки чи риболовлю, покататися на гідроциклах, водних лижах, взяти в оренду катер чи яхту.

Схоже, що Волочкова таки скористалася останньою пропозицією, про що свідчить останнє опубліковане відео.

Так, на ньому Анастасія Волочкова розташувалася на носі яхти. Вона обрала сарафан, що летить, з незвичайним принтом у вигляді строкатих павичів.

Вбрання гарно майоріло на вітрі, оголюючи довгі стрункі ноги танцівниці. У кадр потрапило й взуття Анастасії: воно з'явилося на яхті у босоніжках на дуже високих підборах. Здавалося, що зірка навіть стоїть насилу, утримуючись від різких поривів вітру.

"Конаково. Це неймовірне місце! А коли відео заливається під мою пісню. Я посміхнулася", - запевнила Волочкова.
Шанувальники балерини відразу ж почали іронізувати її образ.
"На каблах на яхті. На мою думку, це моветон", "Навіть на яхту залізла в цих табуретках? Хто дозволив?", "Так, а чому тема шпагату не розкрита?" – обговорюють блогери.