Кажуть, що хороша господиня – це не та, що півдня проводить на кухні. Це якраз характеристика поганої господині: повільної, неквапливої, неорганізованої. Виявляється, все залежить, під якою зіркою народилася та чи інша жінка.

Телець

Ось вже щось, а домашній клопіт зовсім не спокушає представниць цього знаку Зодіаку. Жінкам-Тільцям набагато простіше заробити необхідну суму на те, щоб сплатити собі хатню робітницю, ніж самим стояти біля плити або тримати в руках пилосос. Тим більше що вони не люблять готувати.

Лев

Жінки, народжені під знаком Лева, більшою мірою зосереджені на своєму іміджі, зовнішньому вигляді, престижній роботі, лідерських якостях, а не на побутових питаннях. При цьому в будинку часто трапляється суцільний хаос, на який вони навіть не звертають уваги. Парадокс: Леви вміють непогано готувати, але нізащо не проміняють світську вечірку на кухню.

Стрілець

Жінки-Стрільці взагалі не прив'язані до будинку. А тому представниць цього знаку Зодіаку мало турбує, наскільки там доглянуто та затишно, де, що і в якому порядку валяється, чим наповнений холодильник і чи пральна машинка працює. Їх набагато важливіше внутрішній світ, ніж зовнішня обстановка.

Читайте також:

Отож і дочекалися: Грузія перестає пускати російських туристів. Їх там не хочуть бачити

Це знак: в Україні стався землетрус. Деталі

"Там все дуже погано": Арестович розповів про стан Путіна