Відомий український співак Андрій Данилко, відоміший за сценічним псевдонімом Вєрка Сердючка, показав непристойний жест російським окупантам. Його артист супроводжував словами: "Ось вам, а не Херсон!"

Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці Верки Сердючки у Instagram. На фото співака зображено у своїй фірмовій кепці, спортивному світшоті та чорній масці, спущеній на підборіддя.

Поруч стоїть "мама" Сердючки по сцені – Інна Білоконь. Обидві зірки з серйозними виразами обличчя показують в дулю камери. І саме цим жестом зірки показали росіянам, що вони про них гадають.

У коментарях біля посту українці написали: "Херсон – це Україна!", "Хороша ідея для флешмобу", "Дякую величезний, чекаємо потім у гості в Українському Херсоні" та багато іншого. Крім того, деякі користувачі ділилися своїми відчуттями, говорячи, що з Херсона та через окупацію їм довелося залишити рідну домівку та місто.

Цікаво, що цю посаду підтримали та прокоментували не лише українці, а й такі відомі артисти як Олексій Панін (російський актор) та Наргиз (узбецька співачка). Ще б пак, і Панін, і Наргиз активно підтримують Україну в боротьбі з агресивною Росією, яка почала проти нашої країни криваву повномасштабну війну.

Загалом же за першу добу з моменту публікації її лайкнули майже 68 тисяч передплатників.

Зазначимо, що на сторінку Вєрки Сердючки в Instagram підписано понад 325 тисяч людей, і шанувальники з радістю завжди сприймають патріотичні посади у Андрія Данилка.

Читайте також:

Погана дівчинка: Андрій Данилко висміяв найкращого друга Путіна. Фото

Андрій Данилко розповів, чому не бере до рук автомат і не йде на фронт

Андрій Данилко потужно умив путінського Михалкова: "Він збожеволів, навіть жартує однаково"