Дізнайтеся, як вибрати правильну дату весілля згідно з нумерологією.

Для прогнозування стосунків обчисліть число вашого шлюбу. Наприклад, люди одружилися 23/7/2001. Додаємо, 2+3+7+2+1=15, потім додаємо 1+5=6. Їхнє число шлюбу дорівнює 6. Розрахуйте число та прочитайте розшифровку:

Одиниця

Це чудова сім'я, в якій панує порозуміння та злагода. Таке подружжя ніколи не вдаватиметься до зради. Але це не виключає того, що навіть така пара може бути на межі розриву. Щоправда, кохання цих людей на першому місці. Чоловік у такій парі головний, але він завжди прислухатиметься до дружини.

Двійка

У такій сім'ї поєднуються люди, дуже схожі за своїм характером та темпераментом. Ці люди рідко стикаються з проблемами, адже вони мислять однаково. Подружжя знаходиться на одній хвилі, їх поєднують спільні цілі та бажання.

Чоловіку в такій парі комфортно та затишно, бо його права ніхто не обмежує. Жінка – хранителька багаття, готова чекати на свою другу половинку вічно.

Три

Кажуть, що число "три" - сакральне для багатьох релігій, а також число любові і мудрості для наречених. От тільки якщо число шлюбу три, то такій родині проблем не уникнути. Це відбувається по причині того, що пара не чує один одного, а кожен намагається натягти ковдру на себе. Нумерологи впевнені, що такі шлюби приречені на конфлікти та суперництво. Чоловік не готовий сприймати бажання і цілі подружжя, а жінка завжди любитиме більше дітей, ніж чоловіки.

Четвірка

У цій родині буде багато дітей, тож щастя цій парі не позичати. Це справжня скеля за міцними та дружніми стосунками, і кожна дитина буде лише новим каменем зміцнення. У такій сім'ї чоловік відповідатиме за матеріальне забезпечення, а жінка – за домашній затишок.

П'ятірка

У цій цифрі зібрано жіноче і чоловіче начало, тому союз під п'ятіркою - міцний і довговічний. А ще це цифра вірності. Правда, конфлікти в такому шлюбі теж можуть траплятися, проте вони вирішуються розмовами та компромісом. Іноді люди в цій парі можуть приховувати на партнера образи, що може підірвати довіру.

Чоловік даруватиме жінці свободу доти, доки вона не стане у нього на шляху.

Шістка

Шлюб, створений під цим числом, може бути міцним лише за наявності одного лідера. Якщо ж дві людини прагнуть відстоювати свої принципи, такий шлюб буде приречений. Подружжя буде міцним лише в тому випадку, якщо хтось поступиться власними інтересами.

Людина в такому шлюбі завжди хоче бути головною, і в неї це вийде. Жінка почуватиметься незатишно в такій родині, але готова буде терпіти, якщо є причини.

Сім

Це сім'я, у якій панує гармонія. Вони завжди допомагають один одному і марно діють. У таких подружжях основними є побут та фінансова стабільність. Коли в парі все зовсім, вони можуть розслабитися, що може призвести до розладів і навіть загрожує розлученням.

Чоловік готовий іти на компроміс заради щасливої ​​родини, для нього це найважливіше. Жінка почувається затишно та затишно.

Вісімка

Ця цифра включає в себе дві четвірки. Одна символізує багатство, друга - духовність. Вона допоможе захистити новостворену родину і рід, подарує комфорт і любов. Саме тому вважаєтьсяф, що у сім'ях під "вісімкою" кохання триває вічно. Хоча, не виключено, що на шляху подружжя зустрічатимуться непорозуміння, але закохані все здолають завдяки розмовам та компромісам. Взаємодопомога – це девіз цієї пари. Чоловік все життя любить свою дружину, завдяки чому вона найщасливіша жінка на землі.

Дев'ятка

Ця цифра не сприяє гарному шлюбу. У партнерів можуть виникати неприємності через відсутність уваги, інколи ж і зради. Швидше за все, виною тому буде або бізнес, або робота, або ще якісь побічні, але не менш важливі для чоловіка мотиви, аби знехтувати інтересами другої половинки. У такій парі чоловік — справжній кар'єрист, який не зважає на свою дружину.

Читайте також:

"У такому розмірі нічого більше не було": депутат від "слуг" оскандалився светром із літерою "V". Фото

Кремль у вогні: росіянам натякнули на знак, зламавши сайт газових служб. Фото

Відомий чиновник НАТО "засвітив" шкарпетки з написом "Топчу русню". Фото