Ні для кого не секрет, що навесні 2022 року українська співачка Ані Лорак, яка вперто мовчить про війну на своїй Батьківщині, несподівано перестала з'являтися на публіці. Зірка відмовилася від концертів у Росії та планувала завойовувати Європу. Проте, певне, щось пішло негаразд і несподівано багатьом співачка була зненацька захоплена у Росії.

Так, стало відомо, що Ані Лорак, яка назвала себе "найтитулованішою українською співачкою", засвітилася в Росії після довгої відсутності. При цьому сама знаменитість не афішує повернення в РФ і не поспішає відновлювати свою сторінку в Instagram. Ще б пак, справи у Лорак у Росії йдуть не надто добре, адже її компанію, яка займається організацією концертів і випуском кліпів та пісень, закрили через несплату податків.

Артистку "засвітила" на своєму відео скандальна російська журналістка Олена Жигалова , коли вони зустрілися у ліфті.

У ролику Лорак зображена в ліфті, яка веде їй каже: "Боже, хто це? Дива повернулася". На що співачка розпливлася в посмішці та відповіла їй: "Так, це я!"

Зважаючи на все, Лорак планує дати їй інтерв'ю.

У коментарях росіяни почали хвалити "мовчузню" за повернення до РФ.

Проте українці чітко висловили свою позицію і знову нагадали Лорак, що після такої цинічної поведінки їй не варто чекати кохання від громадян країни, яку та колись називала батьківщиною.

"Дива місцевого розливу", "Там і сиди, зрадниця!", "Там їй і місце, в Україні їй ніколи не радітимуть", - написали коментатори.

Також співачці "дісталося" через її зовнішність. Судячи з відео, обличчя Лорак помітно набрякло. У коментарях зазначили, що співачка "пливе" через постійні уколи краси.

Читайте також: