Після початку повномасштабного вторгнення Росії на території суверенної держави, після успішного контрнаступу ЗСУ на захоплені російськими окупантами українських територій багато світових знаменитостей захотіли особисто познайомитися з лідером української нації Володимиром Зеленським.

У війні з Росією кожен допомагає перемогти Україні як може. Хтось допомагає українцям за допомогою волонтерства, хтось приймає українських біженців у своїх будинках чи допомагає у забезпеченні центрів допомоги українцям у Європі. Хтось допомагає інформаційно, висловлюючи публічну підтримку, а хтось перераховує гроші на армію чи робить донати фондам. Деякі популяризують українство як явище. Будь-яка допомога важлива і потрібна, щоб перемогти рашистську гідру.

Так, наприклад, французький актор Ален Делон вперше з 2021 року з'явився перед камерами для того, щоб висловити солідарність з українським народом, та підтримати тих, хто захищає Україну від загарбників.

Власне своєю раптовою появою актор порадував багатьох своїх шанувальників, адже минулого року представники Делона заявили про те, що знаменитий красень погодився на евтаназію, а це означає, що він хотів завершити свій земний шлях.

За словами самого Олена Делона, він планує провести інтерв'ю з президентом України Володимиром Зеленським у п'ятницю, 23 вересня. Про це інформує ТСН .

Варто зазначити, що нещодавно Володимир Зеленський проводив відеоконференцію з британським актором Бенедиктом Камбербетчем, який з першого дня повномасштабного вторгнення Росії в Україну підтримував українців.

Читайте також: