Дружина президента України Володимира Зеленського – це обличчя кожної українки. На неї хочеться рівнятись, як на жінку, на матір, на дружину. Її теплі образи викликають довіру, дарують відчуття чогось дуже близького та знайомого.

Кожен вихід у світ Олени Зеленської, навіть під час війни, це привід захопитись гідністю цієї великої жінки. Вона взяла на себе тягар дипломатичного представництва президента за кордоном, доки сам Володимир Зеленський очолює українську армію та керує контрнаступом.

Наразі перша леді України перебуває у США. Олена Зеленська за океаном, а її серце залишилося у рідній Україні, і це проглядається в деталях одягу першої леді. Для одного з дипломатичних заходів, а саме для відвідування Національного музею та меморіалу 11 вересня, дружина президента одягла білу вишиванку з дизайнерським поясом. Біла блуза з шикарною білою вишивкою належить руці модельєра Артема Клімчука. Зіркому оку шанувальників першої леді надалася символічна деталь в образі першої леді – чорно-білий пояс із вишитими словами «сила, сміливість, воля». Подейкують, що пояс – робота бренду Gunia Project, і це є ручна робота.

Читайте також: